MARDİN / MİDYAT - Altunkaya Ortaokulu

Şbt

Farklı birikim ve eğitim anlayışı içerisinde faaliyet gösteren okulları kardeşlik temasında bir araya getirerek okullar arası etkinlik, bilgi, proje paylaşımları ile iletişimi, işbiriliğini ve desteği arttırmak, öğrenciler arasında sevgi, saygı, sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmek, ilmizin kültürel zenginliklerini karşılıklı etkileşimlerle tanıtmak, üretken ve paylaşan dinamik okullar anlayışını geliştirerek eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak amaçlarıyla koordine ettiğimiz "Kardeş Okul" projesi başladı.

Şbt

İlçemiz Fahrettin Önen Ilkokulu'nda görev yapan değerli öğretmenlerden Rehber öğretmen Yasemin AY okulumuz 7. ve 8. Sınıflarda okuyan kız öğrencilerimize yönelik Gelişim Dönemi Özellikleri  ( Ergenlik Dönemi ) konulu eğitim semineri vermiştir.

Şbt

Mardin Valiliğinin "HEDEFE DOĞRU 4 BAŞLIK 7 ADIM YÖNERGESİ" kapsamında hergün yaptığımız "KİTAP OKUMA SAATİ" saatlerine her hafta pazartesi günü duyurular kısmından ulaşabilirsiniz.

Şbt

Yurdumuzu ve bölgemizi etkisi altına alan bu karlı ve buzlu havalarda öğrencilerimize herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için bazı tavsiyelerde bulunmak istedik.

Şbt

2. Dönem Öğretmenler Kurulu toplantımızı yaptık.

Şbt

Deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimiz satranç takımıyla ödüllendirildi.

Şbt

Rehberlik Panomuzdan güncel bilgiler bulabilir, duyuruları takip edebilirsiniz.

Şbt

3 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak sınıfların ders programıdır.

Kas

ve  Orman Genel Müdürlüğü'nün koordine ettiği "" kampanyası kapsamında saat 11.11'de öğrencilerimizle birlikte ağaç diktik.

Ekm

Midyat ilçesi 2019 yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı okulumuz tarafından başarılı bir şekilde organize edilerek coşkulu bir şekilde kutlandı.

Ekm

Haz

Öğrencimiz Enes DENİZ, Liselere Geçiş Sınavında bütün soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye Birincisi oldu.  Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir ALTAY ve Okul idaremiz öğrencimiz Enes DENİZ'i altınla ödüllendirdi. Emeği geçen başta ailesi olmak üzere, idareci ve öğretmenlerine  teşekkür ederiz.