MARDİN / MİDYAT - Altunkaya Ortaokulu

Etiket Sonuçları: midyat 75. yıl imkb ortaokulu

Şbt

Farklı birikim ve eğitim anlayışı içerisinde faaliyet gösteren okulları kardeşlik temasında bir araya getirerek okullar arası etkinlik, bilgi, proje paylaşımları ile iletişimi, işbiriliğini ve desteği arttırmak, öğrenciler arasında sevgi, saygı, sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmek, ilmizin kültürel zenginliklerini karşılıklı etkileşimlerle tanıtmak, üretken ve paylaşan dinamik okullar anlayışını geliştirerek eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak amaçlarıyla koordine ettiğimiz "Kardeş Okul" projesi başladı.

Şbt

Nöbetçi Öğretmenler Çizelgesine her ayın ilk haftası Duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz.

Şbt

Mardin Valiliğinin "HEDEFE DOĞRU 4 BAŞLIK 7 ADIM YÖNERGESİ" kapsamında hergün yaptığımız "KİTAP OKUMA SAATİ" saatlerine her hafta pazartesi günü duyurular kısmından ulaşabilirsiniz.

Şbt

Deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimiz satranç takımıyla ödüllendirildi.

Şbt

3 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak sınıfların ders programıdır.

Ock

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele kapsamında okulumuz tüm sınıf düzeylerinde öğrencilerimize Tütün Bağımlılığı, Teknoloji Bağımlılığı ile zamanlarını etkin ve verimli kullanmaları adına Serbest Zamanlarını Değerlendirme eğitim seminerleri verilmiştir.

Ock